Rontonar
Ens trobem en l’interior de la província d’Alacant, en el terme municipal de Benifallim, s’assenta a les faldes de la serra del Rontonar, en la part occidental de la serra d’Aitana a una altura de 800 metres sobre el nivell del mar.
http://www.rontonar.com
Informació general
| Nom: | RONTONAR |
| Contacte: | Miguel Ángel |
| Telefon: | 671 877 294 |
| Població: | Benifallim |
| Comarca: | Alcoià |
| Mail: | info@rontonar.com |
| Direcció: | C/ Relleu, 13 03816 Benifallim Alacant |
| Web: | http://rontonar.com |
Oil i olives
| Marca | RONTONAR |
| Oli | Verge Extra |
| Oliva | Blanqueta, Alfafarenca, Manzanilla |
Informació almàssera
| Tenda: | Si |
| Posibilitat de cates: | No |
| Restaurant/Bar: | No |
| Visites guiades: | Si |
| Lavabos: | Si |
| Idiomes: | ESP / VAL |
| Exposició/Museo: | No |
| Accesibilitat: | No |
| Mètodes de pagament: | |
| Projecció de video: | No |
| Horari: | Consultar |
La seua situació privilegiada presenta enclavaments d'alt valor ecològic del bosc mediterrani amb gran varietat d'espècies de fauna i flora.
Per a obtindre un bon suc d'olives, els temps morts han de ser el més curts possibles des de la seua arreplega fins a l'almàssera.
La primerenca arreplega depén sempre del grau de maduresa.
El preverol marca els temps d'arreplega: és el moment òptim. Així aconseguim gran varietat d'aromes, ametla verda, tomaca, herba acabada de tallar, etc.
Per a obtindre un bon suc d'olives, els temps morts han de ser el més curts possibles des de la seua arreplega fins a l'almàssera.
La primerenca arreplega depén sempre del grau de maduresa.
El preverol marca els temps d'arreplega: és el moment òptim. Així aconseguim gran varietat d'aromes, ametla verda, tomaca, herba acabada de tallar, etc.


