Rontonar
Ens trobem en l’interior de la província d’Alacant, en el terme municipal de Benifallim, s’assenta a les faldes de la serra del Rontonar, en la part occidental de la serra d’Aitana a una altura de 800 metres sobre el nivell del mar.
http://www.rontonar.com
Informació general
Nom: | RONTONAR |
Contacte: | Miguel Ángel |
Telefon: | 671 877 294 |
Població: | Benifallim |
Comarca: | Alcoià |
Mail: | info@rontonar.com |
Direcció: | C/ Relleu, 13 03816 Benifallim Alacant |
Web: | http://rontonar.com |
Oil i olives
Marca | RONTONAR |
Oli | Verge Extra |
Oliva | Blanqueta, Alfafarenca, Manzanilla |
Informació almàssera
Tenda: | Si |
Posibilitat de cates: | No |
Restaurant/Bar: | No |
Visites guiades: | Si |
Lavabos: | Si |
Idiomes: | ESP / VAL |
Exposició/Museo: | No |
Accesibilitat: | No |
Mètodes de pagament: | |
Projecció de video: | No |
Horari: | Consultar |
La seua situació privilegiada presenta enclavaments d'alt valor ecològic del bosc mediterrani amb gran varietat d'espècies de fauna i flora.
Per a obtindre un bon suc d'olives, els temps morts han de ser el més curts possibles des de la seua arreplega fins a l'almàssera.
La primerenca arreplega depén sempre del grau de maduresa.
El preverol marca els temps d'arreplega: és el moment òptim. Així aconseguim gran varietat d'aromes, ametla verda, tomaca, herba acabada de tallar, etc.
Per a obtindre un bon suc d'olives, els temps morts han de ser el més curts possibles des de la seua arreplega fins a l'almàssera.
La primerenca arreplega depén sempre del grau de maduresa.
El preverol marca els temps d'arreplega: és el moment òptim. Així aconseguim gran varietat d'aromes, ametla verda, tomaca, herba acabada de tallar, etc.